Algemene informatie oefenavond


Ieder jaar oefenen we diverse keren met elkaar in de Triumfatorkerk, Piet Heinlaan 7. Bij binnenkomst vragen wij een contributie van drie euro. Met deze contributie kunnen we het kerkgebouw huren en is er koffie, thee of fris met koek tijdens de pauze. 

Wilt u graag een avond meekijken? Dat is geen enkel probleem, dan is de avond uiteraard gratis. De data voor de avonden kunt u vinden onder het kopje 'oefenavonden'. De oefenavond begint om 20.00 uur. Voor deze avond krijgt u een map te leen, zodat u met ons mee kunt zingen. Als het goed bevalt, kunt u de map voor 7 euro kopen. Meerdere keren per jaar komen er nieuwe partituren bij. Deze ontvangt u gratis inclusief een insteekhoes, zodat deze meteen in de map kan. De voorzitter (indien afwezig een ander bestuurslid) opent de avond met gebed en Schriftlezing. Hierna zingen we nog een psalm of gezang. Na de opening gaan we vóór in de kerk staan en starten we met het oefenen van de bovenstem. Rond 20.45 uur is er tot 21.00 een pauze. Na de pauze oefenen we door tot 21.30. Aan het einde van de avond wordt de avond afgesloten met gebed. 

 

Heeft u nog vragen? Dan kun u altijd contact opnemen via 'contact'. Daarnaast kunt u ook één van de bestuursleden bellen. De telefoonnummers vindt u onder het kopje 'bestuur'.