Over Bovenstemgroep Katwijk


 

Al enkele jaren hadden enkele gemeenteleden van de Hersteld Hervormde Gemeente van Katwijk het idee om een psalmzangavond te organiseren. De aankoop en verbouw van de Triumfatorkerk gaf de aanleiding om dit idee uit te werken. Uiteindelijk is dit een psalmzangavond met bovenstem geworden. 

Vanaf maart 2013 zijn we begonnen met het oefenen van de bovenstem. Tweewekelijks komen we op woensdagavond bij elkaar in de Triumfatorkerk, Piet Heinlaan 7. Met zo'n 50 enthousiaste zangers uit verschillende kerken oefenen we de bovenstem en tegenstem.

Zie de data voor de oefenavonden. De deuren gaan om 19.45 uur open. De avond beginnen we om 20.00 uur met gebed en een korte meditatie. We oefenen dan tot 20.45 uur, daarna is er  tot 21.00 uur gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens de pauze. De avond proberen we iedere keer om 21.30 uur af te sluiten. 
Ieder jaar mogen we weer nieuwe leden verwelkomen en groeit onze bovenstemgroep. De oefenavonden worden begeleid door  onze vaste organist Huig van der Meij. 

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dit via:
bovenstemgroepkatwijk@gmail.com